Preview Mode Links will not work in preview mode

Welkom in het paradijs van de podcasts.

Nov 28, 2020

Woef, wat een fijne podcast! De uitlaatservice is er speciaal voor alle hondenliefhebbers. Ideaal om te luisteren tijdens een wandeling met je trouwe viervoeter. Op ludieke wijze bespreken Henry en Jos iedere week zaken als: hondenpsychologie, hondeninnovatiegadgets en nog veel meer! 

 


Jul 26, 2020

Een nieuw verhaal van Sakkie en Takkie! Onze twee favoriete egels maken samen de gekste avonturen mee! 
In deze aflevering wil Takkie graag een bal kopen om te voetballen met zijn buurjongen, maar heeft hij zich wel goed ingelezen?


Jun 28, 2020

"Brieven in B-mineur" blaast nieuw leven in brieven die na jaren zijn teruggevonden in zolderkamers, postkantoren en oude archieven.

In deze aflevering luisteren wij naar een briefwisseling tussen de fanfareleden Martin & Wilbert, die na lange tijd weer contact hebben na een heftig incident in het...


Apr 28, 2020

"5 minuten interessante feitjes" is al jarenlang een baken op de dinsdagavond van 20:00 tot 20:05. Het programma wil graag meer luisteraars en is daarom in zee gegaan met paraplu-webshop "Umbrelala". Maar is dat wel zo'n goed idee?


Nov 30, 2019

De alom bekende klachtenrubriek "Stelt u zich eens voor" heeft altijd opmerkelijke afleveringen. De aflevering waarin een doos aangevreten bonbons een hoofdrol speelt, willen wij u zeker niet onthouden. De adviezen zijn namelijk om te smullen.